Kurban'da dinozor kesmek caiz midir?

Güncelleme Tarihi:

Kurbanda dinozor kesmek caiz midir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2009 00:00

HİDAYET Türkoğlu ve arkadaşları bayramın birinci günü Boston’daydılar. Bobcats’e rezil olduklarının ertesinde Celtics’e el öpmeye geldiler.

Ama Garnett ve Boston Celtics’in niyeti başkaymış meğer, çok kötü üzdüler Raptors’ı: 116-103. Maçın ilk yarısı iki takım için de şut idmanı tadında geçti. Basbayağı ümitlendik, belki Raptors (dinozor türlerinden biri) ders almıştır geçen maçlardan, bu sefer sıkı tutarlar işi diye. Ancak gördük ki, dinozorun ayağı hiç de öyle değil.

Hido 20 sayı attı

Üçüncü çeyrekte yapışkan, bezdiren, hayata küstüren bir Celtics savunması vardı sahada. Maçı harika oynayan ve 11’de 8 isabetle 20 sayı üreten Hidayet’i 3. çeyrekte oynatmayan koç Triano’ya ise buradan teesüflerimizi iletiyoruz. Üstüne, vatandaşlık görevi deyip, Beşiktaş’ın Manchester savunmasının kasedini yollamak lazım koça. Belki ibret alır, savunma iştahı kabarır.
Ersan’lar da Thunder deplasmanındaydılar bayram günü. Ligin iki genç ve keyifli takımının kapışmasından Oklahoma galip çıktı: 108-90. Jennings, Durant, Westbrook, Ersan İlyasova gibi ligin en heyecan verici gençleri sahada olunca maçı tüm Amerika izledi doğal olarak. Gerçekten de şahane maçtı. İlk yarısı kafa kafaya gitse de öyle bir ikinci devre çıkardı ki Thunder, o kadar olur. Ersan’ın pota altını cengaverce savunmaya çalışmasını, 12 ribaundunun yanına koyduğu 13 sayısını buradan alkışlıyoruz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!