Kurban kesim alanı, kurban kesilerek açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kurban kesim alanı, kurban kesilerek açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 13:38

Kurban kesim alanı, kurban kesilerek açıldı

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, Doğukent Mahallesi'ndeki kurban kesim alanının açılışını kurban keserek yaptı.
Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Dulkadiroğlu Belediyesi bayram hazırlıklarını hızlandırdı. Doğukent Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarını tamamlayan belediye, tesisi ilk önce kurban kesim alanı olarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak. Tesisin açılışı ise Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın da katıldığı bir törenle kurbanlar kesilerek açıldı.
7 BİN KURBAN KESİM MALZEMESİ DAĞITILACAK
Yapmış oldukları tüm semt pazarlarını bayramlarda kurban kesim alanı olarak kullanılabilecek şekilde yaptıklarını kaydeden Başkan Okay, "Doğukent Mahallesi ile civar mahallelerdeki vatandaşlarımız burada kurbanlarını hijyenik bir ortamda rahat bir şekilde kesebilecekler. Bununla ilgili alt yapıyı oluşturduk. İkinci bir kesim alanı da Güneşevler'de olacak ve burada bizim seyyar kesim araçları vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Bayram nedeniyle de hemşerilerimize 7 bin adet bıçak, kurban önlüğü ve kurban poşetini ücretsiz olarak dağıtacağız. Kurban biraz meşakkatli bir ibadet olduğu için bunu rahat bir şekilde yapabilmeleri adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!