Kurban bağışları Dost Market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşacak

Güncelleme Tarihi:

Kurban bağışları Dost Market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 12:55

Kurban bağışları Dost Market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşacak

Haberin Devamı

BORNOVA Belediyesi ile Türk Kızılayı Bornova Şubesi'nin işbirliği, kurban bağışlarını yine ihtiyaç sahipleriyle buluşturacak. Kuşbaşı olarak konserve haline getirilen etler, yıl boyunca Dost Market'ten yararlanan ihtiyaç sahiplerinin tüketebileceği şekilde raflardaki yerini alacak.

Her yıl kuşbaşı olarak hazırlanan konserve etler, bugüne kadar Dost Market'ten düzenli olarak yararlanan binlerce ailenin mutfağına girdi. Bu yıl da ihtiyaç sahipleri Bornova Belediyesi tarafından kartlarına yüklenen kredilerle kurbanlıklardan elde edilen konserve etleri mutfaklarına götürebilsinler diye hayırseverlere çağrı yapıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Dost Marketlerin dayanışma konusunda tüm Türkiye'ye örnek olduğunu belirterek, "Yıl boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız Dost Marketlerimizden yararlanıyor. Kurban Bayramı'nda da Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile yaptığımız işbirliğiyle bu dayanışma devam ediyor. Vatandaşlarımız Dost Market şubelerinden kurban etlerini geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da almaya devam edecek" dedi.

Türk Kızılayı Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak da kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşlara çağrıda bulunarak, yapılacak bağışların binlerce ihtiyaç sahibinin yıl boyunca et ihtiyacını karşılamasına katkıda bulunacağını söyledi.

Kurban bağışlarını Türk Kızılayı Bornova Şubesi'ne yapmak isteyenler 750 TL tutarındaki kurban bedelini Akbank Ege Üniversitesi Şubesi'ndeki Türk Kızılayı hesabına yatırabilecek. Hayırseverler daha detaylı bilgi almak için 0 232 339 98 99 numaralı telefonu arayabilecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!