Kuran kursunun temeli atıldı

Güncelleme Tarihi:

Kuran kursunun temeli atıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 10:36

Kuran kursunun temeli atıldı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde hayırsever Hacı İsa Bakacak tarafından bağışlanan 740 metrekarelik alana yapılacak olan Hacı İsa Bakacak Kız Kuran Kursu'nun temeli dualarla atıldı.

Uzunoluk Mahallesi'nde hayırsever Hacı İsa Bakacak tarafından bağışlanan 740 metrekarelik alana yapılacak Hacı İsa Bakacak Kız Kuran Kursu'nun temel atımı dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldız, Müftü Selim Yazıcı, Ak Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve yönetim kurulu üyeleri, hayırsever İsa Bakacak ve vatandaş katıldı.

Din eğitimi hizmetlerine halkın her zaman yardımcı olduğunu söyleyen İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, "Bölgenin en fazla hafız yetiştiren ilçelerinden birisi konumunda. Din hizmetleri için dünyada en yeni metotlar kullanılıyor. Ben de en yeni teknolojiyle yapılacak olan bu kursu yaptıranlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapılacak en önemli icraatın bu müesseselerdeki öğrencileri yetiştirmek olacak. Kuran kurslarını halkla diyalog merkezi haline getireceğiz" dedi.

Kursun temeli yapılan dualar eşliğinde atıldı. 3 katlı olacak şekilde yapılması planlanan binanın 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!