Kur'an Kursu öğrencileri piknikte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kuran Kursu öğrencileri piknikte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2017 16:48

Kur'an Kursu öğrencileri piknikte buluştu

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Dulkadiroğlu İlçe Müftülüğü'ne bağlı olarak hizmet veren Ahmet Köse 4- 6 Yaş Kur'an Kursu'nun öğrenci ve velileri düzenlenen piknikte bir araya geldi.
Eğitim dönemi boyunca normal okul öncesi eğitimin yanında değerler eğitimi, temel dini bilgiler ve Kur'an-ı Kerim eğitiminden oluşan yoğun bir programa tabi olan 54'ü kız toplam 95 öğrenci için yılsonu pikniği düzenlendi. Pınarbaşı Çamlık Mesire Alanı'nda düzenlenen pikniğe Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İl Müftüsü Celal Sürgeç, Dulkadiroğlu Müftüsü Davut Polat, Doğukent Mahalle Muhtarı Ahmet Bayraktar, 6 öğretici, veliler ile kursa ismi verilen Ahmet Köse'nin annesi Mine Köse ve babası Mehmet Köse de katıldı.
Büyükşehir Belediyesi ile Dulkadiroğlu Müftülüğü'nün katkılarıyla düzenlen ve palyaço gösterisinden şişme oyun grubuna, pamuk şekerinden patlamış mısırına, boyama kitabından çeşitli oyuncak hediyelerine, yumurta taşıma yarışından yoğurt yeme ve çuval yarışına kadar çeşitli oyunlara kadar her detayın düşünüldüğü piknikte öğrenciler gönüllerince eğlendi.
İl Müftüsü Celal Sürgeç, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın en önemli faaliyetlerinden birinin çocuklara yönelik eğitim çalışmaları olduğunu ifade ederek, "Bu kapsamda açmış olduğumuz 4-6 yaş Kur'an kurslarımız çok güzel faaliyetlerde bulunuyorlar. Bu gün onların bu güzel etkinliğine iştirak ettik. Gerçekten çok etkilendik, öğrencilerimize yönelik bu faaliyet bizleri son derece mesrur etti. İnşallah bu 4- 6 yaş grubu kurslarımızı hem mekânsal hem de eğitim olarak nitelikli bir şekilde çoğaltmak istiyoruz. Temel dini eğitimlerini çocuklarımıza en güzel yerlerde vermek istiyoruz. İlgili kurumlarımız ve hayırsever halkımız mekân konusunda inşallah yardımcı olmalarını istirham ediyorum" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!