Kur’an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması ödülleri verildi

Güncelleme Tarihi:

Kur’an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması ödülleri verildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 14:05

Kur’an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması ödülleri verildi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE’de, Ufka Yolculuk-5 ‘Kur'an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması’nda dereceye girenlerin ödülleri, dün Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş’nin gezi feribotuyla gerçekleştirilen Boğaz Turu sırasında verildi.

Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Cumali Yaşar ödül töreninde yaptığı konuşmada, merkez ve ilçelerde yarışmanın sorunsuz olarak tamamlandığını ve adayların Kur'an-ı Kerim'in mealini okuma fırsatı bulduklarını söyledi. Yaşar, amaçlarının okuyan, düşünen ve okuduklarıyla hayatına yön veren bireyler yetişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Çanakkale Sosyal Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (ÇASGED) Başkanı Serdar Bal ise, “Ufka Yolculuğa katılımın her yıl çığ gibi büyüğünü belirterek, “Türkiye genelinde bu yıl 570 bin kişinin katılımı ile yarışmamızı gerçekleştirdik. Toplam 8 kategoriden oluşan yarışmamıza gönüllülük esasıyla katılım sağlandı. Bu bir kitap okuma yarışmasıdır. Teknoloji çağında herkes kendi dünyasına kapanmışken, bir sosyal medya gerçeği varken, biz kitap okuma idealiyle yola çıktık ve bu yarışmada 7 yaşından 90 yaşına kadar yarışmacı profilimiz oldu” dedi.

Ödül törende, ilk 5 kategoride dereceye giren adaylara umre, notebook, bisiklet, tablet, VR gözlük, digital not defteri, saat ve hediye çekleri verildi. Ödüllerin takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

ÇANAKKALE / DHA

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!