Kur’an-ı Kerim kursu öğrencileri gösterileriyle büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Kur’an-ı Kerim kursu öğrencileri gösterileriyle büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 11:05

Kur’an-ı Kerim kursu öğrencileri gösterileriyle büyüledi

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi’nin Kur'an-ı Kerim kursu kapanış töreni düzenlendi.
Minik öğrencilerin yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirebilmesi için Adıyaman Belediyesi tarafından Fatih ve Siteler Mahallesinde bulunan Kadın ve Gençlik Merkezleri’nde hizmet veren Kur-an’ı Kerim kurslarında 3 ay boyunca eğitim gören öğrenciler, düzenlenen kapanış töreniyle kursu tamamladı.
Kur-an’ı Kerim kurslarında eğitim gören 276 öğrenci için Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen kapanış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Emniyet Müdür Metin Alper, İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, STK temsilcileri, birim müdürleri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu, Kadın ve Gençlik Merkezlerinde sürdürülen kurslarla ilgili kısa bir bilgi vererek şunları söyledi: "Her yıl onlarca kursta binlerce öğrenciye verdiğimiz eğitimlerin meyvesini verdiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu kurslardan bir tanesi olan ve bu yaz mevsiminde 4 sınıfta 4 hocamız tarafından yürütülen Kar-an’ı Kerim kursumuzdan mezun olan 276 öğrencimizi kutluyorum. Bu kursların açılmasında emeği olan bir diğer kurum olan Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Aziz Özbilgiç ve çalışanlarına da teşekkür ediyoruz."
Başkan Yardımcısı Kutlu’nun konuşmasının ardından sahneye çıkan minikler birbirinden güzel çalışmalarını misafirler için sergiledi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!