Kupa'da iki maç

Güncelleme Tarihi:

Kupada iki maç
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Fenerbahçe

Ligde nefes nefese bir şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor ile Fenerbahçe, bu kez Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geliyor. F.Bahçe'nin 2-1 galibiyeti ile sona eren çeyrek final mücadelesinin rövanşına çıkıyorlar.

Trabzon Avni Aker Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak mücadeleyi Murat Ilgaz yönetecek. Karşılaşma CINE 5'ten naklen yayınlanacak. F.Bahçe'de İlker ve Kemalettin cezalı, Moshoeu da ülkesinde olduğu için bu maçta yer alamayacak.

Nasıl tur atlarlar

İlk maçı 2-1 kazanan F.Bahçe'ye tur için her türlü beraberlik ve tek farklı gollü mağlubiyet yetiyor. 1-0'lık galibiyet Trabzonspor'u yarı finale taşır, 2-1'de ise maç uzar.

TRABZONSPOR:

Nihat- Ünal, Ogün, Rada, Abdullah

Osman, Tolunay, Hami, Orhan

Selahattin, Vugrinec

FENERBAHÇE:

Rüştü- Tayfun, Uche, Högh, Erol

Taner, K.Saffet, Okocha, M.Doğan

Faruk, Boliç.

Gaziantepspor Galatasaray

G.Saray, İstanbul'da 2-0 yenip büyük avantaj sağladığı çeyrek finalin rövanşında G.Antepspor'la deplasmanda karşı karşıya geliyor. İbrahim Aksoy'un yöneteceği maç Kamil Ocak Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve CINE 5'ten naklen yayınlanacak. Her iki takımda da önemli bir eksik yok.

Nasıl tur atlarlar

İlk maçta 2-0'lık bir avantajı bulunan G.Saray'a tur için beraberliğin yanı sıra tek farklı yenilgiler ve gollü iki farklı yenilgiler (3-1, 4-2 gibi) yetiyor. G.Antep 3 farklı galibiyette tur atlar.

Gaziantepspor:

Mehmet- Cem, M.Ali, Faruk- Hasan, Lima, Ayhan, İlyas, Abdülkadir (Hacı)- Preko, Belyakov

Galatasaray:

Mehmet- Bülent, Popescu, Fatih- Okan, Ümit, Hagi (Ergün), Tugay, Osman Arif, Hakan Şükür






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!