Kupa-Voley kura çekimi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kupa-Voley kura çekimi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2016 15:07

Kupa-Voley kura çekimi yapıldı

Haberin Devamı

Haber-Kamera: Ercan ATA / Ankara,(DHA) -  2016 - 2017 Voleybol Sezonu Kupa-Voley kura çekimi Efeler Ligi ve Vestel Venus Sultanlar Ligi takımlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Ankara Green Park Hotel'de yapılan kura çekimine, TVF Başkanı Akif Üstündağ, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp temsilcileri katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ, her saniye terör lanetinin haberleriyle uyuyup uyandıklarını belirterek, "Bunlar hepimizi derinden üzüyor, terörü kınıyor ve lanetliyoruz. Bu hainler ülkemizden ellerini çeksinler. Başarılı olamayacaklar. Emniyet güçlerimiz, silahlı kuvvetlerimiz ve halkımız, kendilerine gereken cevabı verecektir" dedi.

Başkan Üstündağ, geçen sene olimpiyat elemelerinden dolayı ara verdikleri Kupa Voleyi bu sene gerçekleştireceklerini dile getirerek, katılan tüm kulüplere hayırlı olmasını diledi.

TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış ise erkeklerde 1. devre müsabakalarının tamamlandığını hatırlatarak, şunları aktardı: "1. devre sonunda puan durumunda ilk 4 sırayı alan takımlar, direkt final etabına katılacak. 5-12 sıralarda yer alan takımlar ise birbirleriyle eşleşecek. Müsabakalar, iki maç üzerinden oynanacak. Puan ve set sayı averajları üstün olan 4 takım final grubuna yükselecek, 4 takım elenecek. Set ve sayı eşitliğinde ise ikinci maçın yapıldığı yerde 15 sayılık altın set oynanacak. Kazanan finale yükselecek."

Nurtanış, erkeklerde final müsabakalarının 10-12 Ocak tarihlerinde Balıkesir'de, kadınlarda ise final maçlarının 15-17 Ocak'ta Ankara'da yapılacağını açıkladı.

Kupada ilk maçlar 24 veya 25 Aralık, ikinci maçlar ise 28 veya 29 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Kura çekimi sonunda oluşan eşleşmeler şöyle:



EFELER LİGİ

Tokat Belediyesi Plevnespor-İnegöl Belediyespor

Afyon Belediyesi Yüntaş-Maliye Piyango

Beşiktaş-Halk Bank

Şanlıurfa Memleketspor-Galatasaray HD Sigorta



VESTEL VENÜS SULTANLAR LİGİ

Ligde ilk devre mücadelesi henüz sonuçlanmadığı için, ilk maçlara ev sahipliği yapacak takımlar daha sonra belirlenecek.



Nilüfer Belediyespor-İdmanocağı

Beşiktaş-Halk Bank

Çanakkale Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor veya Galatasaray

Seramiksan-Sarıyer Belediyespor

 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Kura çekimindeki açıklamalar

-Detaylar

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!