Kunduz misali mutlu son

Güncelleme Tarihi:

Kunduz misali mutlu son
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2013 01:09

Eskişehir Hürriyet’in editörü Hande Başpınar, müzik eğitmeni Enver Kunduz ile dünya evine girdi. Çiçeği burnunda çiftin düğün hazırlıklarını anlatan ‘Kunduz Misali’ ismini verdikleri video, davetlilerden büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Eskişehir Hürriyet’in editörlerinden Hande Başpınar ile Hayal Sahnesi Sanat Kursu öğretmeni Enver Kunduz Anse AVM’deki Velo City’de düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın kıydığı nikahta Özün Görgülü, Senem Başpınar ve Ersoy Gazioğlu genç çifte şahitlik etti.
Çiçeği burnunda çiftin aileleri Fatma, Recai Başpınar ile Kamile, Erman Kunduz da konuklarını kapıda karşıladı. Düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra, yakınları ve çalışma arkadaşları da katıldı. Nikahın ardından romantik bir dans eden mutlu çifte, ailesi ve dostları da eşlik etti.

SİNEVİZYON VE ALBÜM SÜRPRİZİ

Genç çift bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere de büyük bir sürpriz yaptı. Davetlilere düğün günü hatırası olarak stüdyoda en sevdikleri parçaları seslendirdikleri bir albüm armağan eden çiçeği burnunda çift, düğün hazırlıklarını anlatan “Kunduz Misali” ismini verdikleri bir videoyu da sinevizyon ekranından davetlilere izleterek büyük alkış aldı. Konuklarıyla tek tek ilgilenen düğün sahipleri, gecenin geç saatlerine kadar dans ederek mutluluklarını aileleri ve dostlarıyla paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!