Kumluca'nın ilk Kaykay pistli parkı törenle açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kumlucanın ilk Kaykay pistli parkı törenle açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 15:58

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Kumluca Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve içinde ilçenin ilk kaykay pisti bulunan Hüseyin Gürkan Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

Hüseyin Gürkan Parkı'nın açılışına Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, eski Kumluca Belediye Başkanı, merhum Hüseyin Gürkan'ın eşi Fitnat Gürkan, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kumluca Mehter Takımı tarafından gösteri sunuldu. Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak ilçede halkın rahatça gezip dolaşabilecekleri sosyal donatı alanları yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Hüseyin Gürkan Parkı'nın da bu anlamda çok önemli olduğunu ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Bu parkımız ilçemizin ilk parklarındandır. İsmini ilçemizde uzun süre belediye başkanlığı yapmış, değerli büyüğümüz rahmetli Hüseyin Gürkan'dan almaktadır. Özellikle 30 Mart 2014 tarihinden sonra 'Her mahalleye bir park' sloganıyla yola çıktığımız çalışmalarımızda bugün birçok mahallemize park yapmış bulunuyoruz. Bu parkımızın bir başka özelliği de ilçemiz ilk ve tek profesyonel kaykay pistinin olmasıdır. Bu spora gönül veren gençlerimiz burada güzel şekilde vakitlerini geçirecekler."

Konuşmanın ardından Türkiye ve dünyada katıldıkları çeşitli yarışlarda dereceleri bulunan BBI Extreme Team sporcuları kaykay gösterisi sundular. Kaykaycıların yaptıkları akrobatik hareketler, nefes kesti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!