Kumluca'daki yardım kampanyası sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Kumlucadaki yardım kampanyası sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 18:46

Kumluca'daki yardım kampanyası sona erdi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde geçen ay çıkan orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyası sona erdi.

Kumluca'da 24 ve 27 Haziran tarihlerinde çıkan orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasının sona erdiği bildirildi. Kumluca Kaymakamı Polat Kara başkanlığında, yangından etkilenen mahallelerin muhtarları ve yardım komitesi üyelerinin katılımıyla toplantı düzenlendi. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın da katıldığı toplantıda konuşan Kaymakam Polat Kara, yangınlarda Erentepe, Belen, Sarıkavak, Toptaş, Güzören, Yazır ve Adrasan mahallelerinde yaşayan vatandaşların etkilendiğini söyledi.

Kaymakamlık, belediye ve sivil toplum örgütleri öncülüğünde yangından etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlatıldığını ifade eden Kara, "Bugün itibariyle bu kampanyamız sona erdi. Kampanyamıza vatandaşlarımız büyük destek verdi. Şu ana kadar bir kısmı nakdi, bir kısmı da bankalarda açılan yardım hesaplarında olmak üzere toplan 275 bin lira yardım toplandı. Özellikle evleri zarar görenler başta olmak üzere bir hafta içerinde mağdur olduğu tespit edilen 35 vatandaşımıza bu para dağıtılacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!