Kumluca'da polisten mahalle toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada polisten mahalle toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 11:14

Kumluca'da polisten mahalle toplantısı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde toplandı düzenlenerek, vatandaşın sorun ve istekleri dinlendi.

Kumluca Emniyet Müdürlüğü'nün ikinci mahalle toplantısı Cumhuriyet Mahallesi'nde yapıldı. Kumluca Emniyet Müdür vekili Asayiş Büro Amiri Komiser Murat Bozer ile Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Murat Sudagezer'in yönettiği toplantıya, Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Tüfekçi, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Ramazan Nacakçı, Narenciye Mahalle Muhtarı Hasan Salur, Eski Cami Mahalle Muhtarı İbrahim Sungur ve mahalle sakinleri katıldı.

Murat Bozer, vatandaşa trafikten, hırsızlığa, dolandırıcılıktan terör şüphelilerine kadar birçok konuda bilgi verdi. Bozer, "Cumhuriyet Mahallemiz her konuda en az sıkıntı yaşadığımız mahallelerimizden birisidir. Bu yüzden siz halkımızın bize ileteceği fazla sorun yoktur diye düşünüyorum. Yine de her sorununuzu bize iletin ki biz de sorunlarınıza çözüm bulalım" dedi.

Cumhuriyet Mahallesi sakinleri bölgede okulların yoğun olarak bulunduğunu belirterek, öğrenci taşıyan servis araçlarının ara sokaklarla hızla seyrettiğini ve bu durumun kötü sonuçlar doğurabileceğini kaydetti. İkinci olarak da geçimlerini çiftçilikle sağladıklarını aktaran mahalleli, halk pazarına ürün getirdiklerinde park sorunu yaşadıklarını ve bunun için kendilerine gerekli iznin verilmesini talep etti.

Vatandaşın taleplerini dinleyen Murat Bozer, "Birinci isteğinizi en kısa zamanda yerine getireceğiz. Ancak ikinci isteğinize kesinlikle izin veremeyiz. Son günlerde trafik karmakarışık hale geldi. Özellikle ilçe merkezinde trafik tıkanma noktasına geldi. Bunun en önemli sebeplerinden birisi hatalı parklardır. En küçük taviz ilçe trafiğinin düzelmemesi anlamına gelir. Ürünlerinizi pazar kurulmadan pazar yerine getirmekten başka çözüm yok" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!