Kumluca'da kitap kumbara uygulaması

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada kitap kumbara uygulaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 16:05

Kumluca'da kitap kumbara uygulaması

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri, TÜBİTAK Projesi kapsamında hazırladıkları 'Türkiye Okuyor' kampanyası kapsamında Cumhuriyet Meydanı'na kitap kumbarası koydu.

Kumluca Mimar Sinan Ortaokulu öğrencileri, Türkçe öğretmenleri Ayşe Körümdük, Tülay Kalendir ve Erdem Sülekoğlu önderliğinde, TÜBİTAK destekli 'Türkiye Okuyor' ve 'İş Yerlerine Türkçe Tabela' konulu kampanya hazırladı. 'Türkiye Okuyor' kampanyası kapsamında Cumhuriyet Meydanı'na kitap bırakılması için şeffaf kitap kumbarası yerleştirildi. Kumbaraya ilk kitaplar atıldı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da kampanyaya destek vererek, kumbaraya kitap attı. Kampanya kapsamında okul bahçelerine de kitap kumbarası yerleştirilecek. Kumbaralarda biriken kitap köy okullarına gönderilecek.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz topluma örnek olacak bir kampanya düzenledi. Bu kampanyaya sadece bizler değil, toplumun her kesiminden destek gelmesi gerekiyor. Öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!