Kumluca'da Çocuklarımız Geleceğimiz Projesi sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada Çocuklarımız Geleceğimiz Projesi sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2016 11:28

Kumluca'da Çocuklarımız Geleceğimiz Projesi sona erdi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde 2 bin 500 ilkokul birinci sınıf öğrencisinin eğitimi kapsayan Çocuklarımız Geleceğimiz Projesi sona erdi.

Bu yıl eğitim öğretim döneminin ikinci yarısında hayata geçirilen ve Kumluca Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli tarafından ilçe genelindeki ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin genel güvenlik ve güvenli trafik konusunda eğitimlerini amaçlayan 'Çocuklarımız Geleceğimiz Projesi'nin son eğitimi Adrasan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Proje kapsamında yaklaşık 4 ayda ilçe genelindeki tüm ilkokullardaki yaklaşık 150 şubede eğitim gören 2 bin 500 öğrenciye genel güvenlik önlemleri ve trafik kuralları hakkında eğitim, bilgi, seminer ve ders verildi. Ayrıca öğrencilerin eğitimleri daha iyi anlamaları amacıyla eğitim konularıyla ilgili boyama kitabı, boya kalemleri, polis kimlik kartı, trafik dedektifi kimlik kartı, veli bilgilendirme broşürü, balon, yap-boz dağıtıldı ve çizgi film gösterileri yapıldı.

Kumluca Emniyet Müdürü Mustafa Karaaslan, "Projemiz kapsamında hazırlanan materyal ve malzemelerin tamamı öğrencilerimize dağıtılmıştır. Kumluca dahilinde eğitim kurumları ile ilgili 4- 7 yaş aralığındaki bütün çocuklara sınıf ve rehber öğretmenleri nezaretinde, birebir eğitim verilerek, genel güvenlik önlemleri ve trafik kuralları hakkında bilinçlenme sağlanmıştır. Çocuklarımıza polis sevgisi ve polis halkla ilişkiler kavramı kazandırılmaya çalışıldı. Verilen eğitim neticesinde öğrenciler ve velilerinden çok olumlu geri dönüşümler aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!