Kumluca'da 40 kilometre asfalt çalışması yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Kumlucada 40 kilometre asfalt çalışması yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2016 11:24

Kumluca'da 40 kilometre asfalt çalışması yapıldı

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin değişik mahallelerinde bu yıl içerisinde yaklaşık 40 kilometre asfalt çalışması yapıldığı kaydedildi.

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde 2016 yılı içerisinde yürütülen asfalt çalışmalarında 40 kilometre yol asfaltlandı. 17 mahallede yapılan asfalt çalışmalarının 7 kilometrelik Karagöl Yaylası yolunun asfalt çalışması Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortak yapılırken, diğer mahallelerdeki çalışmaların tamamı Kumluca Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, 2016 yılı asfalt sezonunda ekiplerin yoğun bir çalışma yaptıklarını ve çalışmaların halen devam ettiğini, şu ana kadar ilçenin değişik mahallelerinde yaklaşık 40 kilometre yolun asfaltlandığını söyledi.

Asfalt çalışmasının işin yolun durumu ve eldeki imkânlara göre çok planlı olarak yürüttüklerini ifade eden Çetinkaya, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yaptığımız asfalt programına göre ilçemiz genelinde yoğun bir çalışmayla asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar en çok asfaltlama çalışması Beykonak, Mavikent ve Adrasan mahallelerimizde oldu. Bunun yanında diğer 14 mahallemizde de asfalt çalışması yaptık. Halen çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Başkan Çetinkaya, yürüttükleri asfalt çalışmalarının büyük bir bölümünü kendi imkânlarıyla yaptığına dikkati çekti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!