Kumluca MYO'da Girişimcilik Semineri

Güncelleme Tarihi:

Kumluca MYOda Girişimcilik Semineri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 12:16

Kumluca MYO'da Girişimcilik Semineri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu ve AKGİM işbirliği ile 'Girişimci Gözünden Antalya Perspektifi' konulu seminer düzenlendi.

İbradı Gündoğmuş Akseki A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay'ın konuşmacı olarak katıldığı seminere, öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Türkiye'de ve yurt dışında pek çok başarıya imza atan Uluğkay, bu sürecin hiç de kolay olmadığını ve zorlukların kendisini bir girişimci olarak hep daha da güçlendirdiğini belirtti. Uluğkay, “Girişimcilik adına her şey kişinin kendisine güveniyle başlar. Eğer işin en başında güvensizlik varsa çok basit bir iş dahi olsa olumsuz sonuçlanacağı kesindir. Güven girişimcinin en sağlam temelini oluşturmaktadır" dedi.

Yaşamının her döneminde farklı alanlarda girişimci ruhunu ön plana çıkaran Uluğkay, kendi yaşamından kesitlere yer vererek gençlere girişimcilik adına bir hayalleri olması gerektiğini ve bu hayali gerçekleştirmek adına sonuna kadar mücadeleyi elden bırakmamaları önerisinde bulundu.

Seminer sonunda Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. İlker Sönmez tarafından Dündar Uluğkay'a teşekkür belgesi takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!