Küme düşmenin suçlusu eski başkan

Güncelleme Tarihi:

Küme düşmenin suçlusu eski başkan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2011 10:24

River Plate başkanı Daniel Paserralla sessizliğini bozdu ve küme düşmenin sorumlusu olarak eski başkan Aguilar'ı işaret etti.

Haberin Devamı

Pazar günü oynanan Belgrano maçı sonrası tarihinde ilk kez ikinci lige düşen River Plate'in başkanı nihayet ortaya çıktı. İstifası beklenen Paserralla, "Beceriksiz, kibirli, otoriter bir başkan olarak yarın her şeyi bırakıp gidebilirim ama asla bir hırsız olarak değil. Kulüp yönetimini devraldığımız zaman zaten direkt küme düşüyorduk" diyerek Aguilar'ı suçladı.

2009 yılının Aralık ayından bu yana River Plate'in başkanı olan Paseralla kulübün küme düşmesini engellemek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyleyerek, istifa etmeyi düşünmediğini açıkladı.

ALMEIDA YENİ TEKNİK DİREKTÖR OLDU, ESKİ OYUNCULAR DÖNÜP YENİDEN TAKIMI 1. LİGE ÇIKARMAK İÇİN SIRADA

Bir zamanlar dünyanın ilk 7 ekibi içinde yer alan River Plate'e, J.J. Lopez'in istifasıyla emektar oyuncu Matias Almeida yeni teknik direktör olarak atandı. Maradona'da olduğu gibi Almeida da teknik danışmanlardan destek alacak. Paseralla, River'in 37 yaşındaki sembol oyuncusunın orta sahadaki görevini bırakmayı seve seve kabul ettiğini ve takımı bir an önce birinci lige çıkarmak için çalışacağını söyledi. Almeida yardımcılarını ve danışmanlarını seçmekte özgür olacak.

Haberin Devamı

Öte yandan River Plate'in eski yıldızları teker teker yeniden kırmızılı beyazlı ekipe dönmeyi istediklerini beyan ediyorlar. Cristian Fabbiani'nin Twitter'den River'e geri dönme çağrısından sonra eski Fenerbahçeli futbolcu Ariel Ortega ve Fernando Cavenaghi, Chori Domínguez, German Lux, Ariel Garce, Federico Domínguez gibi oyuncular yeniden River Plate'de oynamak istediklerini açıkladılar.

RİVER PLATE'E 20 MAÇ CEZA

Küme düşdüğü Belgrano maçı sonrası çıkan olaylar yüzünden Arjantin Futbol Federasyonu AFA River Plate'e 20 maç saha kapatma ve ikinci lige eksik puanla başlama cezası isteğiyle disiplin kuruluna sevk etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!