KUMBEK'te hazırlıklar başladı

Güncelleme Tarihi:

KUMBEKte hazırlıklar başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2017 15:33

KUMBEK'te hazırlıklar başladı

Haberin Devamı

 

KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Belediyesi Eğitim Kurs Merkezi'nde (KUMBEK) yeni eğitim öğretim yılındaki hazırlıklara ilişkin toplantı yapıldı.
Kumluca Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kumluca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortak protokolüyle hizmet veren KUMBEK'in 2017- 2018 eğitim öğretim yılı hazırlıkları başladı. KUMBEK hizmet binasında yapılan toplantıda yeni dönemde verilecek eğitim yöntemleri ve geçen yılın değerlendirmesi yapıldı. Toplantıya Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Yusuf Tekdemir, Kumluca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süleyman Fethi Örgel, KUMBEK'te görevli öğretmenler ve veliler katıldı.   
2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde yaklaşık 200 mezun öğrencinin KUMBEK'te yürütülen eğitim faaliyetlerinden yararlandığını belirten Başkan Hüsamettin Çetinkaya, öğrencilerin 11 farklı branşta öğretmenin birebir takibi ve uzman rehber gözetiminde sınava hazırlandıklarını söyledi. Başkan Çetinkaya, "Kumluca Belediyesi olarak, üniversite sınavına yeniden girecek ve yeni mezun olan öğrencilerimiz için destek kurslarımız devam edecek. Geçen yıl soru kitapçıkları ve deneme sınavı gibi ihtiyaçları belediye olarak karşıladık. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı eğitim kadromuz da üzerine düşeni yaptı. Yeni eğitim öğretim yılında da desteklerimiz sürecek. Ön kayıtlarımız Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzde başladı. Bu çatı altında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!