Kumbaralarda biriken kitap ve oyuncaklar sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Kumbaralarda biriken kitap ve oyuncaklar sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 11:20

Kumbaralarda biriken kitap ve oyuncaklar sahiplerini buldu

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA) KARTAL Belediyesi ilçe geneline yerleştirdiği kumbaralardan topladığı oyuncak ve kitapları, köy okullarında eğitim gören çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün “Kitaplar Kartal’dan Okuması Sizden” sloganı ile başlattığı proje, ilgi gördü. Kampanya kapsamında binlerce kitap ve oyuncak ihtiyaç sahiplerini buldu.
ÇOCUKLAR KİTAP VE OYUNCAKLA BULUŞURKEN DOĞA DA KORUNUYOR
Proje kapsamında Kartal’ın 8 farklı noktasındaki “Oyuncak ve Kitap Kumbaraları”nda biriktirilen ürünlerden kullanılabilecek durumda olanlar ihtiyaç sahiplerine verilirken kullanılamayacak olanlar ise geri dönüşüme kazandırılıyor. Kartal Belediyesi, örnek teşkil eden kitap paylaşım projesi ile hem doğayı koruyor, hem de ihtiyacı olan çocukları kitap ve oyuncaklarla buluşturuyor.
Bingöl Merkez Ortaokulu, Sivas İmranlı Çok Programlı Anadolu Lisesi, Kocaeli Darıca Anadolu Lisesi başta olmak üzere Anadolu’nun birçok okuluna kitap ve oyuncak yardımı yapıldı.
KARTAL’IN 8 FARKLI NOKTASINDA “OYUNCAK VE KİTAP KUMBARALARI”
Oyuncak ve Kitap Kumbaraları, Kartal Ekolojik Pazar Alanı, Ankara Caddesi, Atalar Merkez Kreş, Kordonboyu Kreş, Uğur Mumcu, Yakacık, Soğanlık ve Hürriyet Kültür Merkezi alanlarında bulunuyor.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!