Kumarhaneyi şikáyet etti, canından oldu

Güncelleme Tarihi:

Kumarhaneyi şikáyet etti, canından oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2007 00:00

Ankara’da apartman dairesinde "dernek2 görüntüsü altında kumar oynatan 41 yaşındaki Engin A. kendilerini polise şikáyet eden komşuları 35 yaşındaki üç çocuk babası Cemalettin Ay’ı öldürdü, Eyüp Yılmaz’ı da yaraladı.

ANKARA’da Engin A, kardeşi 34 yaşıdaki Bülent A. ile Yenimahalle Şentepe’de bir apartmanda alt katta, "Şentepe Karahöyük Caddesi ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Derneği" adı altında bir lokal açtı. Aparatman sakinleri, 15 gün önce, polise başvurarak kumar oynatıldığı için lokalin kapatılmasını istediler.

Engin A. ve Bülent A. kardeşler, önceki sabah saat 05.40 sıralarında binanın girişinde bulunan camları kırdılar. Olay yerine gelen polisler, vatandaşların şikáyetlerine rağmen iki kardeş hakkında işlem yapmadı. Daha sonra çıkan olayda yaralanan Eyüp Yılmaz, yaşadığı dehşeti gözyaşları içinde şöyle anlattı:

GİT, VUR ŞUNLARI

"Evimizde uyurken zillerimizin çaldığını duyduk. İki kardeş küfürler yağdırıyordu, ellerinde bıçak ve silah vardı. Bütün apartmanı ayağa kaldırdılar. Olay yerine polisi çağırdık, fakat iki kardeşi gözaltına dahi almadılar. Bunun üzerine Bülent A. ağabeyine ’Git vur şunları’ dedi. Engin A. ayağıma ateş etti. Arkadaşım Cemalettin, beni kurtarmak için üzerime yattı. Aldığı kurşun yaralarıyla hayatını kaybetti. Eğer mermileri bitmeseydi daha çok kişiyi öldüreceklerdi."

O POLİS NE OLACAK

Kasığından, sırtından ve ayağından vurulan Ay’ın hayatını kaybetmesinin ardından harekete geçen Cinayet Bürosu polisleri, yaptıkları kısa süreli çalışma sonucu zanlılar Engin A. ve Bülent A’yı yakaladı. Saldırıda hayatını kaybeden Ay, dün düzenlenen cenaze töreninin ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. Apartman sakinleri, kardeşler hakkında hiçbir işlem yapmayan polisten şikáyetçi oldular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!