Kulüplü Yıldız Erkekler Hentbol Kayseri Birinciliği sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Kulüplü Yıldız Erkekler Hentbol Kayseri Birinciliği sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 10:55

Kulüplü Yıldız Erkekler Hentbol Kayseri Birinciliği sona erdi

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KULÜPLÜ Yıldız Erkekler Hentbol birinciliği sona erdi. Talas Spor Salonu’nda 23 Ocak'ta başlayan müsabakalar sonucunda Kayseri birinciliğini Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü aldı.
Çekişmeli geçen maçlar sonucunda ikinciliği Zirve Opal Gençlik Spor Kulübü, üçüncülüğü Atlas Eğitim Spor Kulübü, dördüncülüğü Spor A.Ş. Gençlik ve Spor Kulübü ve beşinciliği ise Uğur Spor Kulübü takımları elde etti. Çift devreli lig usulüne göre, 2000 ve daha küçük doğumlu lisanslı sporcuların oynayabildiği müsabakalardan sonra Talas Spor Salonu’nda kupa töreni düzenlendi. Kupa törenine; Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, hentbolun emektarlarından ve Saha Komiseri Alaattin Duman, kulüp antrenörleri, idareciler ve sporcular katıldı. Derece elde eden kulüplere; törene katılanlar tarafından kupa, başarı-katılım belgeleri takdim edildi. Kayseri birinciliğini elde eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü, kulüplü yıldız erkekler grup müsabakalarında Kayseri’yi temsil etmeye hak kazandı.
ANTRENÖR AHU TOPÇU'YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Müsabakalar sırasında Uğur Spor Kulübü Antrenörü Ahu Topçu'ya eşi Adnan Topçu ve bayan sporcularının organizasyonu ile sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!