Kulüpler Arası Halk Oyunları il birinciliği sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Kulüpler Arası Halk Oyunları il birinciliği sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2018 12:12

Kulüpler Arası Halk Oyunları il birinciliği sona erdi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2018 yılı Faaliyet programında yer alan Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği tamamlandı.
Mezitli Spor Salonunda il geneli 9 Kulüpten 240 sporcunun katılımı ile minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gerçekleştirilen "Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği" sona erdi.
Açılış seremonisinde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Vedat Akyar, Sporcu ve Hakemlere başarılar dileyerek, "Şuan bu salonda gördüğüm bu görüntü, ailelerimiz çocuklarının arkasında olması buda bizleri mutlu ediyor. Şuan yapılacak olan il seçmelerinde başarılı olup olmamaktan ziyade gençlerimizin ve ailelerinin bu tür organizasyonlarda uyum içerisinde olmaları bizler için gurur ve onur verici. Bizler il müdürlüğü olarak vazifemiz çocuklarımızı sporun içerisine çekip tesislerimizden faydalanmalarını sağlamak. Velilerimize de bu konuda bizlere yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği'nin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.
Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışları sonunda dereceye giren takımlara madalya, kupa ve başarı belgeleri Spor Şube Müdürü Akyar, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu İl Temsilcisi Yunus Özdemir ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Merkez hakem kurulu üyeleri tarafından verildi
İl birinciliği yarışları sonunda dereceye giren takımlar Mersin'e Kulüpler arası Halk Oyunları Türkiye Grup Birinciliği'nde temsil etmeye hak kazandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!