Kültürpark'ta fitness salonu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kültürparkta fitness salonu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 11:25

İZMİR'deki Kültürpark Tenis Kulübü (KTK), kişiye özel fitness programı uygulayan Club Mechanic Spor Merkezi'ni törenle hizmete açtı. Aynı gün Club Mechanic ve Rose Garden 1941 Şampiyonlar Ligi Finali, KTK Merkez Kort'da oynandı.

Haberin Devamı


Kıyasıya mücadelede müsabakayı KTK Club Mechanic işletme sahibi Batuhan Karslıoğlu kazanırken, ikincilik ödülünü Rose Garden 1941 adına Cemal Yılancıoğlu aldı. KTK olarak yeni turnuva ve etkinlikler planladıklarını söyleyen KTK Yönetim Kurulu Başkanı Server Uyaroğlu, tenis sporunu sevdirme ve çocuk yaşta tenis sporunun öğretilmesi konusunda projesel çalışmalara devam ettiklerini vurguladı. Müsabaka sonrası turnuva sponsorlarına teşekkür eden Uyaroğlu, Rose Garden 1941 ortaklarından Çağlar Kaya ve Club Mechanic işletme sahibi Batuhan Karslıoğlu'na plaket takdim etti. Club Mechanic'in de açılışını yapan KTK Başkanı Uyaroğlu, işletme sahibi Batuhan Karslıoğlu'na yeni iş hayatında başarılar diledi.


KİŞİYE ÖZEL FİTNESS
Club Mechanic firması olarak kişiye özel fitness programı yazdıklarını söyleyen işletme sahibi Batuhan Karslıoğlu, spor yapmanın yanında düzgün beslenmenin ve düzenli uyumanın da önemine işaret etti. KTK'da tenis ağırlıklı spor yapıldığı için tenis sporuna özel programlar yazdıklarını söyleyen Karslıoğlu, "Her sporda vücudumuzda farklı kaslar çalışır. Sporcu hangi sporu yapıyorsa o spora uygun fitness programları yazmamız gerekir. Biz Club Mechanic olarak hem kişiye özel program hem de spora özel program yazıyoruz" diye konuştu.
Açılış sonrasında davetliler kokteyle eğlenirken, Karslıoğlu'da gelen misafirlere spor salonunu gezdirdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!