Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığına atama

Güncelleme Tarihi:

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığına atama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2011 13:11

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığına Özgür Özaslan, Müsteşar Yardımcılığına Faruk Şahin getirildi.

Haberin Devamı

Liyakat ilkesi ve kurum içi hizmetin göz önünde bulundurulduğu atamalarla Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığı görevine, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Özgür Özaslan getirilirken, Teftiş Kurulu Başkanı Faruk Şahin de Müsteşar Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Ordu'nun Ulubey ilçesinde 1961 yılında doğan Özgür Özaslan, Kültür ve Turizm Bakanlığında 1982 yılından itibaren Müfettiş Yardımcısı, Müfettiş, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı, Teftiş Kurulu Başkanı, Washington Kültür ve Tanıtma Müşaviri, Tanıtma Genel Müdürü ve son olarak Müsteşar Yardımcısı olarak görev yaptı. Özaslan'ın, “Güney Ege Turistik Otelciler Birliği 2006 Yılı En Başarılı Bürokrat” ile “Skal International 2007 Yılı En Başarılı Bürokrat” ödülleri bulunuyor.

Haberin Devamı

Artvin'in Ardanuç ilçesinde 1970 yılında dünyaya gelen Faruk Şahin, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye bölümünü bitirdi, Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı. Şahin, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Muhasebe Denetmenliği, Kültür Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Yardımcılığı, Müfettişliği, Başmüfettişliği ve son olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!