Tolga Örnek'ten yeni film, 'Senin Hikayen'

Güncelleme Tarihi:

Tolga Örnekten yeni film, Senin Hikayen
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2013 14:17

Yönetmen Tolga Örnek'in son filmi "Senin Hikayen", 27 Aralık'ta vizyona girecek.

Haberin Devamı

Fono Film'den yapılan açıklamaya göre, "Devrim Arabaları", "Kaybedenler Kulübü", "Labirent" gibi birçok filme imza atan Tolga Örnek'in yeni filmi "Senin Hikayen"de, Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay başrolleri paylaşıyor.


TİMUÇİN'DEN VAZGEÇEMEDİ


Yönetmenliğini Örnek'in üstlendiği bir başka film olan Labirent'te de rol alan Timuçin Esen, boş rollü Meltem Cumbul ile paylamıştı.


OĞLU DA FİLMDE ROL ALDI


İdil Fırat, Başay Okay, Levent Can, Murat Serezli, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şirin Kılavuz, Gözde Kocaoğlu ve Yeliz Orçin'in de rol aldığı filmde, Cem Bender ve Tolga Örnek'in oğlu Derin Örnek de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkacak.


Tolga Örnekten yeni film, Senin Hikayen

Haberin Devamı


Sinemaseverlerle 27 Aralık'ta buluşacak filmin konusu özetle şöyle:


"Ailesine bağlı, eğlenceli, gündelik sıkıntılarla enerjisini kaybetmeyen Hakan (Timuçin Esen) ile daha gerçekçi, kuralcı ve özgür Esra (Selma Ergeç), 30'lu yaşlarının ortalarında, kariyerlerine odaklanmış evli bir çift. Birbiriyle gayet iyi anlaşan bu çiftin kariyerleri de 7 yıldır devam eden evlilikleri de bir dönüm noktasındadır; çocuk sahibi olma kararı. Karar aşamasında devreye, babaanne olmayı kafasına koyan Meral de (Nevra Serezli) girer. Sakin, sevgi dolu ve mantıklı bir baba olan Orhan'ın (Sait Genay) itirazlarına rağmen, çok sempatik ama baskın bir karakter olan Meral'in tatlı müdahaleleriyle durum, daha da karmaşık ve komik bir hal alır. Çocuk meselesini aile içinde gündemin ilk maddesine yerleştiren Meral'in acele etmesinin ne yazık ki çok önemli bir nedeni vardır. Beklenmedik bir anda hamilelik müjdesi gelir."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!