Ne İsterdiniz?

Güncelleme Tarihi:

Ne İsterdiniz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2013 10:48

Tiyatro severlerin her sahnesinde sürprizlerle baş başa kalacağı "Ne İstediniz?" seyirciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon, Derya Karadaş’ın başrolünde olduğu “Dur Bi Dakka!” ile seyirciyi kahkahaya boğan Apo Kaya; bu sezon da Didem Balçın, Olgun Toker, Lila Gürmen, Gürsu Gür, Süleyman Felek gibi güçlü oyuncu kadrosu ve usta oyuncu Mustafa Alabora’nın barkovizyonda sürpriz konuk oyuncu olduğu “Ne İstediniz?” adlı oyunla, 9 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:30’da, Tiyatro Karnaval Gazanfer Özcan Gönül Ülkü Sahnesi’nde.

Suzan, komşusunun evinde beş gün boyunca durmadan çalan telefon sesinden rahatsızlık duyar. Evde kimsenin olmadığını anlayınca, apartman görevlisi Kemal ile birlikte, içeri girmeye karar verirler. Telefonu cevaplamaya kalktıkları sırada ise, tehlikeli bir durumun içine düşerler. Tam evi terk edeceklerken; ev sahibini aramaya gelen Mesut ve Ece ile karşılaşırlar. Onların da olaya dahil olmasıyla işler iyiden iyiye çığrından çıkar. Komik bir örgüyle başlayan hikâye, eve sonradan gelen Gökay’ın anlattıklarıyla boyut değiştirir.

Haberin Devamı

Apo Kaya’nın yazıp, yönettiği, Didem Balçın, Olgun Toker, Lila Gürmen, Gürsu Gür, Süleyman Felek gibi başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Ne İstediniz?”de, usta oyuncu Mustafa Alabora da barkovizyonda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Barkavizyondaki diğer isimler ise, Lara Yalçın ve Furkan Yücel.

Reji asistanlığını Simge Altay ve Başak Kalkan’ın, ışık tasarımını İsmail Oğuz’un, dekor ve kostüm tasarımını Gamze Kuş’un üstlendiği oyunun koordinatörlüğü ise, Hülya Demirtaş’a ait.

Afiş tasarımı Mehmet Turgut ve ekibi tarafından hazırlanan, müzikleri Seçil Akın imzası taşıyan Paso Tiyatro’nun yeni oyunu “Ne İstediniz?”e ait biletler Biletix’ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.

16 Kasım 2013 20:30
Tiyatro Karnaval Gönül Ülkü & Gazanfer Özcan Sahnesi, İstanbul

BAKMADAN GEÇME!