Biletler satışta

Güncelleme Tarihi:

Biletler satışta
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2013 16:12

Dance Day: The Prodigy, Basement Jaxx & Jaguar Skills ve Alternative Park: Thirty Seconds To Mars & !!! (chk chk chk) biletleri satışa çıktı.

Dans ve müziğin bir arada olduğu, gelenlerin kulaklarının pasını giderecek güçte bir ses, ışık ve görkemli görsel şovların yer alacağı Dance Day konser serisinde dünya çapında bu müzik türünde ün kazanmış isimler festival severleri dans müziğinin sınırlarında bir yolculuğa çıkaracak.

Katılımcılar, 29 Haziran Cumartesi sırasıyla Jaguar Skills, Basement Jaxx ve The Prodigy’nin sahne alacağı gecede dans müziğinin doruklarına ulaşacak. İlerleyen günlerde bu konser serisine yerli ve yabacı isimler eklenmeye devam edecek.

Biletler satışta

 
23 Haziran’daki Vodafone İstanbul Calling’in indie müzik konser serisinin devamı niteliğindeki Alternative Park gününde sahne alacak en önemli isim belli oldu. Amerika’nın alternatif rock camiasında ses getirmiş grup Thirty Seconds To Mars, benzersiz sahne şovları ve gerilimi yüksek duruşlarıyla Parkorman seyircisini 30 Haziran Pazar akşamı yerden kesecek.  Gecenin açılışını ise yine Amerikalı dans-punk grubu !!! (chk chk chk) yapacak. Bu muhteşem günde sahne alacak diğer isimler çok yakın zamanda websitesi üzerinden duyrulmaya devam edecek.

Biletler satışta


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!