Saadet ve Penelope 14 Aralık'ta vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Saadet ve Penelope 14 Aralıkta vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2012 11:16

Margaret Mazzantini'nin aynı adlı romanından uyarlanan filmi Sen Dünyaya Gelmeden 14 Aralık'ta vizyonda.

Haberin Devamı

Savaşın ve büyük acıların ortasında Gemma ile Diego’nun tutkulu aşklarını anlatan film, ünlü yazar Margaret Mazzantini'nin aynı adlı romanından uyarlama. İtalyan sinemacı Sergio Castellitto'nun yönetmen koltuğuna oturduğu film, 14 Aralık'ta vizyonda.

FİLMİN FRAGMANI / WEB TV

TÜRK OYUNCU SAADET AKSOY DA FİLMDE

/images/100/0x0/55eb4008f018fbb8f8b501a7


Başrollerde Penelope Cruz, Emile Hirsch, Mira Furlan ve Türk oyuncu Saadet Aksoy yer alıyor. Türkçe'de Doğan Kitap tarafından yayımlanan "Sen Dünyaya Gelmeden"in filmi 14 Aralık'ta beyazperdede.

FİLMDEN KARELER / FOTO GALERİ

Filmin konusu; Gemma oğlu Pietro ile Saraybosna’ya gider. 16 yıl önce Gemma hayatının aşkı ve Pietro’nun babası Diego ile burada tanışmış fakat sonra onu Bosna Savaşı esnasında kaybetmiştir. Gemma, Pietro ile zorlu ilişkilierini toparlamaya çalışırken, bir yandan da geçmişiyle yüzleşir.

Gemma Diego’ya ilk olarak Saraybosna’da aşık olmuştur. Delicesine çocuk isterler fakat Gemma gebe kalamaz. 1992’de kuşatma zamanında bir taşıyıcı anne bulurlar ve Gemma onu suçluluk ve kıskançlık dıuygularıyla Diego’nun kolarına atar. Şimdi onu intikam beklemektedir – kayıbıyla, savaşın gerçek kötü yüzüyle ve aşkın kurtarıcı gücüyle sonuna kadar yüzleşeceği bir intikam.

Filmin göz dolduran oyuncu kadrosu Penélope Cruz, Emile Hirsch, Mira Furlan, ve Jane Birkin isimlerinden oluşurken, Türk oyuncu Saadet Işıl Aksoy da filmde yer alıyor.

Haberin Devamı

Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 14 Aralık...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!