Yönetmen neden intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Yönetmen neden intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2012 22:01

İngiliz yönetmen Tony Scott’ın önceki gün Los Angeles’ta bir köprüden atlayarak intihar etmesiyle ilgili esrar dün ortaya atılan iddialarla derinleşti.

Haberin Devamı

Top Gun filminin yönetmeninin tedavi edilemez derecede beyin kanseri olduğu yönünde Amerikan basınında çıkan haberler eşi Donna Wilson tarafından yalanlandı. Wilson polise yaptığı açıklamada, “Bu haberler asılsız. Tony’nin hiçbir rahatsızlığı yoktu” diye konuştu.

Nottan haber yok

Polis yetkilileri ise yönetmenin ofisinde bıraktığı belirtilen intihar notuyla ilgili bir açıklama yapmadı.
“Sosyete Polisi 2” (Beverly Hills Cop 2), “Devlet Düşmanı” (Enemy Of The State), “Çılgın Romantik” (True Romance) gibi filmleriyle büyük beğeni toplayan Scott’ın kendisini şöhrete kavuşturan Top Gun filminin ikincisini çekme hazırlıkları yaparken intihar etmesi soru işaretleri doğuruyor. Yönetmene yakın bir kaynak ABC News’a Scott’ın beyin kanseri olduğu iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

Kanseri nüksetti

New York Post gazetesi de Scott’ın daha önce kanser tedavisi gördüğünü ve hastalığının nüksettiğini yazdı. Bu durum ünlü yönetmenin ailesinden hastalığını gizlediği yönünde iddialara da yol açtı. Bu sırada yönetmenin bel ameliyatı geçirdiği şeklinde basına açıklama yaptırdığı öne sürüldü. Ailesi bu iddiaları kesin dille yalanlarken şimdi gözler 8 hafta içinde açıklanacak otopsi raporunda.

Hollywood yasta

- Tom Cruise: “Tony benim sevgili dostumdu ve onu gerçekten özleyeceğim. Hayal gücü çok zengin ve yaratıcı bir insandı”
- Keira Knightley: “Tony Scott çalıştığım en sıradışı, en hayal gücü zengin insanlardan biriydi. Gerçekten orijinal insanlardandı”
- Nicole Kidman: “Çok üzgünüm. Tony’yi severdim, bana karşı hep iyi olmuştur”
- Gene Hackman: “Aktörlerin ihtiyaçlarına çok duyarlıydı. Harika, yaratıcı bir yeteneği kaybettik”
- Yönetmen Ron Howard: “Artık Tony Scott filmleri yok. Trajik bir gün”
- Yönetmen Jon Favreau: “Çok üzücü bir haber

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!