Madonna’nın fişi çekilecek

Güncelleme Tarihi:

Madonna’nın fişi çekilecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2012 13:48

İngiltere’de yasalar ünlü, politikacı, zengin hatta Pop Kraliçesi demeden her türlü değerin üzerinde olduğunu bir kez daha kanıtlamak üzere devreye girdi.

Haberin Devamı

Bu akşam Hyde Park’ta 50 bin kişiye seslenecek olan Madonna’yı konserini zamanında tamamlaması konusunda uyaran Westminster Belediye Yetkilileri “Tam 10.30’da bitir yoksa fişi çekeriz. Yasalara uymak zorundayız” notası çekti.

Geçen cumartesi aynı parkta 80 bin kişi önünde Bruce Springsteen ve Paul McCartney konserinde anfilerin fişini çekerek konserin bir saniye bile uzamasına izin vermeyen belediye, yasaların uygulanması konusunda ne kadar ciddi olduğunu göstermişti.

Konser gecesi sadece bir kişiden şikayet alındığı ve ses desibeli sınırlamanın üzerinde olmadığı bilgisi ise yine ihlal ve şikayetlerden çok  yasaların uygulanması konusundaki hassasiyeti ortaya koymuş oldu.
 
TT Arena’da 55 bin Türk hayranı ile 8 Haziran’da  coşan Madonna 45 dakika gecikmeli çıkarak hem hayranlarının protestosuna yol açmış hem de konsere ayrılan saatleri ihlal etmişti. Bu kez ise aynı Madonna’yı yasaların tartışmasız uygulandığı İngiltere’de  ‘fiş çekme korkusu’ sardı.

Haberin Devamı

MADONNA'NIN İSTANBUL KONSERİ'NDEN GÖRÜNTÜLER

MADONNA GÖĞSÜNÜ BÖYLE AÇMIŞTI / WEB TV

Geçen Cumartesi  Twist and Shout isimli parçayı seslendirirken anfilerin fişinin çekilmesi  McCartney and Springsteen’e 80 bin kişi önünde soğuk duş etkisi yaşatmış, hayranları ise büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı.

Konserlerin organizatörü Live Nation’ın Şefi John Probyn, kendisine  ‘Madonna konserinde gecikme olursa fiş çekilir mi’ diye sorulunca “Başka bir seçeneğimiz yok. Devam edersek açık bir şekilde yasaları ihlal etmiş oluruz. Elimizden bir şey gelmiyor” dedi.

   

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!