Madonna İstanbul'da göğsünü açtı, Rusya konseri iptal olsun

Güncelleme Tarihi:

Madonna İstanbulda göğsünü açtı, Rusya konseri iptal olsun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 16:01

DÜNYA turnesinin İstanbul ve Roma ayağında erotik şovlarıyla gündeme gelen Madonna, daha Rusya’ya gelmeden ülkede tepkilere neden oldu. Rusya’da Madonna’nın konserinin iptal olmasını isteyenler "Türkiye’de göğsünü açtı" gerekçesini gösterdi.

Rus Life News haber sitesinde yer alan habere göre bazı din adamları, İstanbul’da göğsünü, Roma’da kalçasını açan süper starın Rusya konserinin iptal edilmesini isteyerek, şarkıcının provokasyon yapmasından korktuklarını dile getirdi.

Ünlü rahip Aleksandr Sumski, "Madonna’nın konserine ülkemizde izin verilmesi çok üzücü. Çünkü kendisi ünlü bir satanist. Konserinin iptal olmasını talep ediyorum" dedi. Ortodokslar Birliği Başkanı Kirill Frolov da, "Biz yüce Ortodoks kültürüne sahip bir ülkeyiz. Rusya’da bu tarz adiliklere izin verilmemeli" diyerek Madonna konserine izin verilmemesi gerektiğini savundu.

İstanbul’da ’Human Nature’ şarkısını söylerken göğsünü açan Madonna, Roma konserinde aynı şarkı sırasında da pantolonunu indirip kalçasını göstermişti. Madonna 7 Ağustos’ta Moskova’da Olimpiyski Spor Kompleksinde konser verecek.

MADONNA GÖĞSÜNÜ BÖYLE AÇMIŞTI / WEB TV


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!