İki gazeteciden ortak kitap: MGK

Güncelleme Tarihi:

İki gazeteciden ortak kitap: MGK
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2011 11:02

Saygı Öztürk ve Kemal Yurteri, Türkiye’nin en gizemli kurulunun ve MGK Genel Sekreterliğini şifrelirini “MGK” kitabında çözdü.

Haberin Devamı

Saygı Öztürk ve Kemal Yurteri tarafından yazılan “MGK  – Dünü ve bugünüyle Milli Güvenlik Kurulu” kitabı Doğan Kitap yayınlarından çıktı. MGK ve MGK Genel Sekreterliği’nin bilinmeyen yönlerinin ilk kez yazıldığı kitapta, 28 Şubat süreci de belgelerle ortaya konuluyor.

/images/100/0x0/55ea7489f018fbb8f881128a
Saygı Öztürk’ün Doğan Kitap tarafından yayımlanan Devletin Derinliklerinde, 5-6-2 Tamam Reis, Madalyalı Mahkum, 33 Kurşun, İsmet Paşa’nın Kürt Raporu, Ölüm kuyuları, Apo Olayının Perde Arkası, Belgelerle Ergenekon, Sınır Ötesi Savaşın Kurmay Günlüğü, Son Babalar, Okyanus Ötesindeki Vaiz kitaplarından sonra, Kemal Yurteri ile birlikte yazdıkları “MGK” kitabında da Türkiye’nin en gizemli kuruluşu MGK ve MGK Genel Sekreterliği’nin gizli tarihi de akıcı bir dille anlatılıyor.

 

Haberin Devamı

MGK’da yaşanan krizler kitapta belgelerle ortaya konulurken, o gerilimli anlarda ortamı yumuşatmak için yapılan espriler, Refah partisinin kapatılmasının niçin öne alındığı da olayın kahramanı tarafından ilk kez kitapta anlatılıyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!