Oscar'lı aktör İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Oscarlı aktör İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2011 11:28

Ünlü Hollywood yıldızı Morgan Freeman, bir film projesi görüşmesi için İstanbul’a geldi. Süreyya Operası’ndaki “Aşk İksiri” provalarını izleyen aktör, Tarihi Yarımada’yı gezdi ve İstanbul’a hayran kaldığını dile getirdi.

Haberin Devamı

İstanbul’a üç günlük bir ziyaret düzenleyen Oscar’lı aktör Morgan Freeman’ı İstanbul’un çeşitli yerlerinin yanı sıra Fatih’te Topkapı Sarayı’nı, Ayasofya’yı, Yerebatan Sarnıcı’nı ve Kariye Müzesi’ni gezen Freeman, tek kelimeyle İstanbul’a hayran kaldı.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Freeman’a Kariye Müzesi’ni gezdirdi. Üç kişilik ekibiyle müzeyi gezen ve tüm ayrıntıları hakkında bilgi alan Freeman, uzun bir süre müzede kaldı.

 

Ziyaret esnasında Başkan Demir’le bol bol sohbet eden Freeman, İstanbul’a özellikle Fatih’e hayran kaldığını, söyledi. Başkan Demir’de Freeman’a ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, kendisine Fatih Sultan Mehmet’in resminin bulunduğu bir tabak ile Osmanlı tuğrasının bulunduğu kol saati hediye etti.

Haberin Devamı


Fotoğraf çektirmek isteyenleri de geri çevirmeyen aktör, daha sonra müzeden ayrıldı.

Hürriyet

Provada Morgan Freeman sürprizi

 

Bir film projesi görüşmesi için İstanbul’a gelen Morgan Freeman, önceki gün Kadıköy’deki Süreyya Operası’ndaydı. Dünyaca ünlü aktör, “Aşk İksiri” adlı oyunun provalarını izledi.

 

Dünyaca ünlü aktör Morgan Freeman, önceki gün Süreyya Operası’ndaydı. İtalyan besteci Gaetano Donizetti’nin eseri “Aşk İksiri”nin provasını izleyen Freeman, ardından oyuncularla hatıra fotoğrafı çektirip mekandan ayrıldı. Provayı, oyunda Dulcamara’yı canlandıran Kevork Tavityan’ın davetlisi olarak izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!