Tarkan Sarımsak Festivali'nde

Güncelleme Tarihi:

Tarkan Sarımsak Festivalinde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2010 18:42

Taşköprü Belediyesi'nin düzenlediği “Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali”nin bu yılki konuğu, ünlü sanatçı Tarkan olacak.

Haberin Devamı

5-8 Ağustos tarihlerinde yapılacak “24. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali”ni düzenleyecek organizasyon firması ile Taşköprü Belediyesi arasında sözleşme imzalandı.

Belediye binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “24. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali”nin en iyi şekilde gerçekleşmesi, Taşköprü'ye ve Taşköprülülere layık bir kutlama olması için iyi bir program hazırlamaya çalıştıklarını belirtti.

Arslan, “Başta Mega Star Tarkan olmak üzere Bengü ve Hasan Yılmaz gibi sanatçıları Taşköprülülerle buluşturacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Festivali düzenleyecek organizasyon firmasının Proje Koordinatörü Nuray Baydar da Sarımsak Festivali'nin, bu yıl Tarkan ve diğer sanatçılarla daha coşkulu bir şekilde kutlanacağını söyledi.

Haberin Devamı

Festival programına göre, 6 Ağustos Cuma, ünlü sanatçı Tarkan, 7 Ağustos Cumartesi Hasan Yılmaz, pop sanatçısı Bengü ise 8 Ağustos Pazar akşamı sahne alacak.

Festivalde ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği sanatçıları da Taşköprülülere müzik ziyafeti verecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!