Dünya Basın Fotoğrafları Sergisi 2009 Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Dünya Basın Fotoğrafları Sergisi 2009 Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2009 11:53

Dünya Basın Fotoğrafları 2009 Sergisi, Bayrampaşa'da bulunan Forum İstanbul'da düzenlenen panelin ardından, Hollanda Kraliyeti Başkonsolosu Onno Kervers tarafından açılışı yapıldı.

Haberin Devamı

Sergiden Fotoğraflar için tıklayın - Foto Galeri

Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki serginin açılışı öncesinde, Coşkun Aral, Sebati Karakurt , Orhan Erinç ve Ercan Arslan'ın yer aldığı bir panel düzenlendi.Yaklaşık iki saat süren panelin ardından, Hollanda Kraliyeti Başkonsolosu Onno Kervers bir açılış konuşması yaparak sergiyi açtı.

İstanbul'a gelmeden önce sergi, dünyada yaklaşık 100 yerde sergilendi. Her yıl dünyanın dört bir yanından foto muhabirleri, ajans, gazete ve dergiler tarafından yarışmaya gönderilen fotoğraflar, 13 kişilik bağımsız uluslararası bir jüri tarafından 10 farklı kategoride değerlendirilmeye alındı. Bu yılki yarışmaya 124 ülkeden 5 bin 508 fotoğrafçı tarafından gönderilen 96 bin 268 fotoğraf katıldı.

Canon ve TNT'nin sponsorluğu ve Geniş Açı Proje Ofisi'nin katkıları ile desteklenen sergi, 12 Ocak 2010 tarihine kadar gezilebilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!