Yılın olay fotoğrafları

Güncelleme Tarihi:

Yılın olay fotoğrafları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2010 00:25

Anadolu Ajansı yılın basın fotoğraflarını abonelerine sundu. AA Fotoğraf Haberleri Müdürlüğü editörleri tarafından, 2009 yılında yayına verilen yaklaşık 150 bin fotoğraf arasından seçilen 70 fotoğraf, yıla damgasını vuran önemli gelişmelerin yanı sıra estetik açıdan öne çıkan karelerden oluşuyor.

Haberin Devamı

ANADOLU AJANSI 2009'UN EN İYİ FOTOĞRAFLARINI SEÇTİ - FOTO GALERİ

Dünya Ekonomik Forumu kapsamında ocak ayında İsviçre'nin Davos  kasabasında düzenlenen “Gazze: Orta Doğu'da Barış Modeli” konulu oturuma  katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Peres'in Gazze  operasyonlarına ilişkin açıklamalarına tepki göstererek, Gazze'de insani bir dram  yaşandığını söyledi.

Erdoğan, panel yöneticisinin “sürenin bittiği” gerekçesiyle sözünü  kesmesi üzerine, bundan sonra Davos toplantılarına katılmayacağını belirterek  salondan ayrıldı. Kamuoyuna “One minute” olarak yansıyan bu gelişme AA foto  muhabiri Yasin Aras'ın objektifinden AA abonelerine yansıtıldı.

İstanbul'daki sel felaketinden Bostancı'da yasadışı bir terör örgütüne  düzenlenen operasyona kadar çok sayıda sıcak haberin merkezinde AA foto  muhabirleri de vardı. Gelişmelerle ilgili kareler AA farkıyla aktarıldı.
       

Haberin Devamı

Yılın olay fotoğrafları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!