'ÇılgınTürk' fanus içinde imzaladı

Güncelleme Tarihi:

ÇılgınTürk fanus içinde imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2009 13:01

Haberin Devamı

TURGUT ÖZAKMAN'IN İMZA GÜNLERİNDEN KARELER

 

Turgut Özakman'ın son kitabı film oluyor

 

"Şu Çılgın Türkler" kitabıyla satış rekorları kıran yazar Turgut Özakman, TÜYAP kitap fuarının son gününde kitaplarını imzaladı. Fakat Özakman kitapları imzalarken tüm dünyayı etkisi altına alan domuz gribi nedeniyle cam bir fanusun içinde maske takarak hayranlarıyla buluştu.

 

Domuz gribine karşı tedbir alan Turgut Özakman okurlarıyla arasına cam bir bölme koydu.

Ağustos ayında çok ciddi bir ameliyat geçiren ve hastalık sonrası iyileşme döneminde olan Turgut Özakman, eldiven kullanarak kitapları aldı ve imzaladı. Geçirdiği ameliyat sonrası akciğerinin yarısı alınan Özakman’ın enfeksiyon kapmaması hatta nezle bile olmaması gerekiyor. Kendi evinde dahi bu steril ortamı sağlayan usta yazar, misafirlerinin ellerini dezenfekte ettirip ayaklarına galoş giydirerek evine kabul ediyor.

Haberin Devamı

TÃœYAP Kitap Fuarı'nda gerçekleÅŸen imza gününe katılan Çılgın Türk Özakman'ın, neredeyse tüm dünyayı saran domuz gribine de bir önlem olması amacıyla aÄŸzı ve burnu da maskeyle kapalıydı. Â

Okurlar ise hayranı oldukları yazarla yüzyüze görüşme fırsatı bulamezken yanına da yaklaşamadı. Fanus önünde bekleyen Özakman'ın koruması okurlardan aldığı kitabı yazara imzalaması için verip, imzalanan kitabı da okura iletti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!