Kullanmadığın eşyaları ‘Elele’ ver

Güncelleme Tarihi:

Kullanmadığın eşyaları ‘Elele’ ver
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 11:57

Kullanmadığın eşyaları ‘Elele’ ver

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kurduğu Elele Toplumsal Dayanışma ve Yardımlaşma Merkezi, maddi durumu iyi olmayan ailelere sahip çıkmaya devam ediyor.
Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi içinde faaliyetlerine devam eden Elele, ihtiyaç sahiplerine hem Yenikart ile hem de gıda, giyim, eğitim, sağlık, barınma ve yakacak gibi yardımlarla elini uzatıyor.
BU GİYİM MARKETİNDE PARA GEÇMİYOR
Yenimahalle ilçesi sınırları içerisinde ikamet eden yoksul, yardıma muhtaç veya sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşlara yapılan yardımlarda, hayırsever vatandaşların sıfır ya da ikinci el eşyaları ve kıyafetleri ihtiyaç sahipleri tarafından alınıyor.
Bu sayede kendilerine ve çocuklarına Giyim Marketi’nden kıyafet seçen vatandaşlar, evleri için de istedikleri eşyaları alabiliyor.
‘BİR ELİN VERDİĞİNİ DİĞER EL GÖRMÜYOR’
Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle yaratmak için çalıştıklarını ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yardımların insan onuruna yakışır bir şekilde yapıldığını vurguladı.
Yaşar, “Yenikart ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza insan onuruna yakışır bir şekilde destek oluyoruz. Bir elin verdiğini diğer el görmüyor. Vatandaşlarımız kart ile belediyenin verdiğini değil ihtiyacını alabiliyor ve kimse böyle bir yardım aldığını bilmiyor. İster gıda alır ister çocuğuna ayakkabı. Aynı zamanda Elele projemizle de yardımseverler tarafından bağışlanan eşyalar ve kıyafetler yine ihtiyaç sahiplerine gönderiliyor. Vatandaşlarımıza, belediyemiz ile böylesine güzel ortak bir çalışmaya imza attıkları için çok teşekkür ediyorum. Yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşacağından kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!