Kulalı Öğrenciler İzmir’de

Güncelleme Tarihi:

Kulalı Öğrenciler İzmir’de
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 17:02

KULA KENAN EVREN ORTAOKULU 5. SINIF ÖĞRENCİLERİ HAFTA SONU İZMİR’DE SASALI DOĞAL YAŞAM PARKI VE DENİZCİLİK MÜZESİNİ GEZDİ.

Kula Kenan Evren Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri hafta sonu İzmir’de Sasalı Doğal Yaşam Parkı ve Denizcilik Müzesini gezdi.
Okul Gezi Kulübü ve Rehberlik Servisinin ortaokula uyum çalışmaları kapsamında düzenlediği gezi sayesinde öğrencilerin yeni sınıf arkadaşlarıyla okul dışında vakit geçirmesi sağlandı. Öğrenciler, okul tarafından düzenlenen geziden memnun kaldıklarını, arkadaşları ve öğretmenleri ile güzel bir gezi geçirdiklerini, çoğu arkadaşlarının da Doğal Yaşam Parkı’nı ve Denizcilik Müzesi’ni ilk defa görmeye fırsat bulduğunu ifade ettiler. Okul Müdürlüğü, Gezi kulübü ve Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen gezinin öğrenciler açısından faydalı olduğunu belirten öğrenci velisi İsmail Kavas; “Çocuklarımız ailelerinden ayrı bir etkinliğe gitmesinin özgüvenlerine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ülkemizdeki güzellikleri tanıma fırsatı sağladığı için veliler adına okulumuza teşekkür ederim.” dedi. Okul Mdürü Alaetdin Tanıl ise; “Okul olarak eğitimin sadece ders saatleri içerisinde yapılmaması gerektiğine inanıyoruz. Bunun için her zaman olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılı içerisinde de sürekli sosyal faaliyetlerde bulunarak öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sunmayı planlıyoruz.” diye konuştu. Tanıl ayrıca bu tür faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!