Kula'daki çalışmalar yerinde incelendi

Güncelleme Tarihi:

Kuladaki çalışmalar yerinde incelendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2016 14:15

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u ziyaret etti. Açıkdil ve Tosun, Kula'da yürütülen çalışmaları inceledi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'da hayata geçirdiği projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun'u ziyaret etti. Daha sonra Açıkdil, Tosun ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Mevlana Caddesi ile incelemelere başlayan Açıkdil ve Tosun, sırasıyla Kenan Evren Mahallesi'nde ve Eski Selendi Yolundaki asfalt çalışmalarını değerlendirdi.
Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede ayrım gözetmeksizin vatandaşların hayatını kolaylaştıran yatırımlar yaptığını ifade eden Açıkdil, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün liderliğinde tüm ilçelerimiz için dev projeler üretiyoruz. Kula'mızda da yol çalışmalarımızdan restorasyonlara, gıda bankasından ulaşım hizmetlerine kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Kulalı hemşerilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
Ziyaretinden dolayı Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil'e teşekkür eden Başkan Tosun, Mevlana Caddesi'ndeki çalışmaların yakın bir zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine gireceğini ifade ederek, "3 büyük mahallemizde yeni yol çalışmalarına başladık. İnşallah en yakın zamanda 35 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızı tamamlayacağız. Eski Selendi Yolumuzda ise Selendi tarafından asfaltlama çalışmaları başladı. Cumhuriyet Caddesi ile Eski Selendi yolunu ilçe mezarlığının önünden birleştireceğiz. Bu projemiz ile şehir merkezindeki trafiği rahatlatmanın yanı sıra Selendi'ye ulaşımı da kolaylaştıracağız. Bu projelerde bizlere destek veren başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, Başkan Danışmanımız Azmi Açıkdil'e ve tüm ekibine teşekkür ederim" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!