Kula'da öğrenciler sinema ile buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Kulada öğrenciler sinema ile buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 17:06

Kula'da öğrenciler sinema ile buluşuyor

Haberin Devamı

MANİSA'nın Kula Kaymakamı Osman Güven öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda öğrenciler sinema ile buluştu.

Kula Kaymakamı Osman Güven'in talimatıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 'Çocuklar sinema ile buluşuyor' etkinliği, animasyon filmlerin gösterimleri başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, "Sayın kaymakamımız Osman Güven'in talimatları doğrultusunda Yunus Emre Kent Merkezinde bulunan sinema salonunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ilk ve ortaöğretim öğrencilerine sinema etkinliği yaptıklarını ve 1 hafta boyunca süren etkinlikte, yaklaşık 5 bin öğrencimiz sinema ile buluşacak" dedi.

Kula'da sinemayı sevdireceklerini ve öğrencilerimize bu tür etkinliklerle sinema ile buluşturacaklarını kaydeden Kaymakam Güven ise, ilçenin eğitimde başarılı olduğunu, çocukların sosyal faaliyetlerle uzun eğitim maratonu arasında dinlenme fırsatı bulacaklarını düşündüklerini söyledi. Kula'nın bir turizm ve kültür kenti olduğunu hatırlatan Güven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında hazırlanan projeyi, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği içerisinde devam ettirdiklerini, amaçlarının çocukların erken yaşta sinema gibi bir kültürel etkinliğin içerisinde bulunmalarını, sosyal yönden de gelişmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Film gösterimlerinin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Hasan YİĞEN / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!