Kula Sanayi Sitesi'nin çehresi değişiyor

Güncelleme Tarihi:

Kula Sanayi Sitesinin çehresi değişiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 10:49

Kula Sanayi Sitesi'nin çehresi değişiyor

Haberin Devamı

MANİSA'nın Kula ilçesindeki S.S. Kula Küçük Sanayi Sitesi'nde görüntü kirliliği oluşturan noktalardaki hurda ve atıklar kaldırılmaya başlandı. Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, temizleme çalışmalarının tamamlanmasıyla çevre ve peyzaj düzenlemelerinin başlayacağını söyledi.
Kula Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Tosun, Kula Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hamza Özten ve Kula Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu ile birlikte, önceden sanayi esnafıyla konuşulan ve belirlenen sorunların çözümü için çalışma başlattı. Sanayi Sitesi çevresinde yeşil alan ve çevre düzenlemesi için başlatılan hurda ve çeşitli malzemelerin görüntü kirliliği oluşturduğu noktalarda temizleme çalışmalarını inceleyen Başkan Tosun, esnaflarla sohbet ederek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kula Küçük Sanayi Sitesi'ndeki mevcut yeşil alan, otopark, depolarda ve site güvenliğinin sağlanması için düzenlemeler yapılacak.
Kula Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hamza Özten, "Sanayimizin daha nezih bir ortama kavuşabilmesi için sanayi sitemizi temizliyoruz. Belediye Başkanımızın yardımları ve esnafımızın el birliği ile güzel bir sanayi ortaya çıkacak. İnşallah gelen misafirlerimiz daha temiz ve nezih bir ortamda ağırlanma imkanı bulacak" dedi.
Sanayi sitesi esnafıyla önceki toplantılarda alınan ortak karar sonucu site ve çevresinde düzenlenme çalışmalarının başladığını ifade eden Başkan Tosun ise, "Kula Küçük Sanayi Sitesi yaklaşık 8 dönümlük arazi üzerine oturuyor. Sanayi sitesindeki görüntü kirliliği ve yer işgallerinden dolayı esnaflar ve buraya gelen vatandaş rahatsız oluyordu. Esnaflarımıza ortak kullanım alanlarında bulunan malzeme ve hurdalarını kaldırmaları için daha önceden belirli bir süre tanımıştık. Düzenli ve nezih bir çalışma ortamı oluşturmak için artık çalışmalara başladık. Çalışmalar tamamlandığında günümüz ihtiyaçlarına cevap veren modern ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamış olacağız. Esnaflarımızın daha iyi koşullarda hizmet vermesini hedefliyoruz" diye konuştu.
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, sanayi sitesi esnaflarının isteklerini ve şikayetlerini dinleyerek, onlardan gelen talepler doğrusunda en güzel çalışmayı yapacaklarını belirtti.
Hikmet SEPET / KULA (Manisa), DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!