Küçükkendirci Hastaları Evlerinde Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Küçükkendirci Hastaları Evlerinde Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2015 12:51

KONYA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ YRD. DOÇ. DR. HASAN KÜÇÜKKENDİRCİ, SAĞLIK KURULUŞLARINDAN HİZMET ALAN HASTALARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ.

Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, sağlık kuruluşlarından hizmet alan hastaları evlerinde ziyaret etti.
Sağlık Bakanlığı’nın "Çat Kapı Memnun Kaldınız Mı?" projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlerde, hastanelerden, aile hekimlerinden, evde sağlık hizmetlerinden ve 112’den hizmet alan hastalar evlerinde habersiz olarak ziyaret edilerek, gereği yapılmak üzere, istek ve şikayetleri ile ilgili notlar alındı.
Amaçlarının hasta ve yakınları ile yüz yüze görüşerek sağlık hizmetleri ile ilgili geri bildirim almak olduğunu belirten Yrd. Doç. Dr. Küçükkendirci, “Aldığımız geri bildirimler bizlere ışık tutacak. Vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinde hangi uygulamalardan memnun, hangi uygulamaları geliştirmemiz gerekiyor ve planlamamız gereken yeni hizmetler var mı? tüm bunları iletişimin en sağlıklı yöntemlerinden olan yüz yüze bizzat görüşme ile öğrenme şansı buluyoruz” dedi.
Yapılan ziyaretlerde, sağlık hizmetlerinden duyulan memnuniyetin yüksek olmasının, sevindirici olduğunu ifade eden Küçükkendirci, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti, fedakarca çalışan sağlık personelimizin eseri, tüm sağlık çalışanlarımıza, hasta ziyaretlerinde bizleri mahcup duruma düşürmedikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Yapılan ziyaretlerde, hasta ve hasta yakınları sağlık hizmetlerinden ve yapılan ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, sağlık hizmetlerinde emeği olan tüm sağlık çalışanları adına Küçükkendirci’ye teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!