Küçük yazarlar Vali Yücel Yavuz’u ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Küçük yazarlar Vali Yücel Yavuz’u ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 15:48

Küçük yazarlar Vali Yücel Yavuz’u ziyaret etti

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Trabzon İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü’nce hayata geçirilen ‘Küçük Yazarlar’ projesi kapsamında Ortahisar Ülkü İlköğretim ilkokulu öğretmen ve öğrencileri Vali Yücel Yavuz’u ziyaret etti.

Proje hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi alan Vali Yücel Yavuz, projeye katılımlarından dolayı çocukları ve öğretmenleri tebrik etti. Çocuklarla sohbet edip sorularını yanıtlayan Vali Yücel Yavuz, “İyi hikayeler yazmanız için çok kitap okumanız gerekiyor. Yeterki çok çalışın. Çalışırsanız mutlaka karşılığını alacaksınız. Önce kendi değerlerinizi öğrenip sonra da ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz. Kendi değerlerinizi bilirseniz ailenize, ülkenize faydalı birer birey olursunuz Sizler geleceğin büyüklerisiniz. Sizlere güveniyoruz. Hiçbir zaman çalışmayı,üretmeyi bırakmayınız” dedi.

Küçük Yazarlar projesinin 2013 yılından itibaren yürütüldüğünü belirten Trabzon İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Emin Akgün de, “Proje kapsamında çocuklarımız hikaye, şiir yazıp karikatür çiziyor. Onları yazarlarla buluşturuyoruz. Projemiz örnek bir proje olarak bir çok ilde uygulanıyor. 27 Mart Kütüphaneler haftasında çocukların eserlerinden oluşan kitaplarını dağıtacağız” diye konuştu.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!