Küçük sırlar olmalı

Güncelleme Tarihi:

Küçük sırlar olmalı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Sevgililer, birbirlerine yaşam öykülerini tüm ayrıntılarıyla anlatmaları gerektiğine inanırlar. Genç kız da delikanlı da yaşamının bazı özelliklerini kendine saklamalı. Geçmişini anlatırken, bazı bölümleri açıklamaktan kaçınmalı. İnsanın yaşamında bazı şeylerin sır olarak kalması gerektiğini unutmayalım. Delikanlı, genç kızın tüm yaşamını sanki kendisi de onunla birlikte yaşamış gibi öğrenirse, merakını çekecek bir şey kalmaz. Aynı durum erkek için de geçerlidir. Genç kız, sevdiği erkeğin geçmişiyle ilgili bazı gerçekleri merak etmeli.

Erkek, sevdiği genç kızı kaybetme korkusunu hissedebilmeli. Bu korku, sevgilileri birbirine daha çok bağlar. Genç kız da sevdiği erkeğin aksiliklerle karşılaşabileceğini aklına getirip endişelenirse, bu ilişkinin uzun sürmesi doğaldır. Kadınla erkek birbirlerine çok bağlandıklarını bu tür duygularıyla kanıtlarlar.

Genç kız, aşırı derecede ciddi olmaktan kaçınmalı. Rahat, gülmesini ve güldürmesini bilen biri olmalı. Erkekler asık yüzlü genç kızlarla bir araya gelmekten hoşlanmazlar. Aynı şekilde genç kızlar da ciddi, çatık kaşlı erkeklerle ne konuşacaklarını bilemezler. Hayatı alaya almasını bilmek, beraberliğin tadını çıkarmaya çalışmak, ilişkiyi etkiler.

Gençler,bir yaşam boyu sürecek bir beraberliğe ilk adımlarını atarlarken birbirlerine rol yapmaktan kaçınmalıdırlar. Genç olmanın tadını çıkarmak varken, dünyanın sorumluluğunu omuzları üzerinde taşıyormuş havasını yaratmak yanlıştır. Kadın erkek ilişkilerinde doğallık, yapmacıklardan kaçınmak ve gerçekçi olmak çok büyük önem taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!