Küçük kızlarının yanında ilişkiye girdiler

Güncelleme Tarihi:

Küçük kızlarının yanında ilişkiye girdiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 08:19

Portekiz'de bir parkta çekildiği iddia edilen görüntülerde, bir çiftin yanlarında bulunan küçük kıza rağmen cinsel ilişkiye girdiği görüntüler büyük tepki aldı.

Haberin Devamı

Portekiz'in Proto bölgesinde bulunan Paredes de Coura kasabasının yakınındaki Tabuao River Beach tatil yöresindeki bir parkta yaşanan olayda, karı koca olduğu iddia edilen çiftin küçük kızlarının hemen yanı başında cinsel ilişkiye girdiği görüntüler ortaya çıktı. Vatan'ın haberine göre küçük kızın yaşananlardan habersiz olduğu gözlenirken, ahlaksız çiftin cinsel ilişki görüntüleri oradan geçenler tarafından kameraya alındı.

Skandal görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrasında harekete geçen polis çiftin kimliğini belirlemeye çalışıyor. Videoda parkta çimler üzerinde sırt üstü yatan adamın üzerine çıkan esmer kadın belden altını turuncu bir havluyla kapatırken görüntüleniyor. Kadının yüzünü gizleme zahmetine bile girmeden, hemen yanı başında bulunan kız çocuğuna aldırmadan cinsel ilişkiye girmesi sosyal medyada çok büyük tepki aldı. Kimliği henüz belirlenemeyen kadının videonun bir yerinde gülmesi hatta cinsel ilişkide bulunduğu esnada çocukla da ilgilenmesi yorumcuları adeta çıldırttı.

VİDEO BİR GÜNDE ÜÇ YÜZ BİNDEN FAZLA İZLENDİ

Görüntüler ilk olarak video paylaşım platformu Liveleak'e yüklendi ve bir gün içerisinde üç yüz binden fazla izlenme sayısına ulaştı. 11 dakika 23 saniyelik görüntülerde çiftin parkta yanlarından geçenlere aldırmadan ilişkide bulunmaya devam etmeleri hayretle karşılandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!