Küçük bir tatil kaçamağını hak ettiniz

Güncelleme Tarihi:

Küçük bir tatil kaçamağını hak ettiniz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2010 00:00

Son bir haftadır etkisini hissettiren sıcaklar, (nihayet) iple çektiğimiz yaz mevsimine adım attığımızı ilan ediyor gibi... Bu arada 19 Mayıs tatili de kapıda... Hazır bu iki faktör bir araya gelmişken küçük bir tatil kaçamağı yapalım diyorsanız, benden size tatil hizmeti: ışte bavula koymanız gereken işlevsel ve fazlasıyla trendy parçalardan örnekler...

Haberin Devamı

Kış yorgunluğu, bahar depresyonu; her şey üst üste geldi. Elimizi kolumuzu kıpırdatacak halimiz yok. Bu halde yaz mı karşılanır!
ıyisi, yaz sezonunun resmi açılış tarihi sayılabilecek 1 Haziran’dan önce biraz pozitif enerji depolayın... Bunun için doğayla baş başa olacağınız küçük bir tatil kaçamağı ise birebir...  

Tabii bu durumda da sözünü ettiğimiz halsizlikten dolayı “kim hazırlayacak şimdi bu bavulu, ne koyacak içine” sıkıntısı baş gösterecek. Hemen daraltmayın kendinizi... Biraz planlı davranarak o işi birkaç dakika içinde halletmeniz mümkün...

İşte hem kullanışlı, hem trendy hem de tatilde rahat etmenizi sağlayacak bavul örneği...    
  
BAVULU TIKA BASA DOLDURMAK GEREKSİZ

Biz kadınlar çoğu zaman dozu ayarlayamaz, yanımıza ya haddinden fazla eşya alır ya da bir sürü eksikle yolculuğa çıkarız. Oysa 3-4 günlük bir tatilde nelere ihtiyaç duyulacağı gayet açıktır.

Örneğin bir çift babet ve bir dolgu ya da kalın topuklu ayakkabı, birkaç günlük tatilde yeterli olacaktır.

Deniz kenarında ve “doğayla baş başa kalayım” tatillerinde bavula ısrarla ince topuklu ayakkabılar tıkıştırmamanızı tavsiye ederim. Çünkü bu tür tatiler için hem çok rahatsız bir seçim olacaktır hem de gereğinden fazla özenilmiş bir görünüm yaratacaktır.

Neyse; listemize devam edelim...

Rahat bir şort, sizi “bunun altına ne giysem, üstüne ne uydursam” derdinden kurtaracak bir tulum ve rahat bir jean pantolon da tatilde çok iş görecektir.

şort ve pantolonu gündüz düz bir tişörtle spor olarak kullanabilir, akşam ise şifon ya da transparan bir gepyerle kombinleyerek çarpıcı bir görünüme bürünebilirsiniz.

Bu arada; tatil temasına uygun mini, askılı, keten bir elbise de gündüz turlarında rahat etmenizi sağlayacaktır.

BİKİNİ DE OLMALI İNCE BİR CEKET DE

Denize doğru yol alıyorsanız, bikini ve mayoları hatırlatmama bilmem gerek var mı?

Uzun kış mevsiminin ardından eminim kendinizi mavi sulara bırakmak isteyeceksinizdir. Bu yüzden yanınıza iki ayrı mayo ya da bikini almalısınız.

Safari modasını da es geçmemek lazım... Her an her şey olabilir, hava size oyun oynayabilir... Bu nedenle serin ve yağmurlu bir hava olasılığını göz önünde bulundurup, bej ya da krem renklerde trençkotunuzu veya kısa koton ceketinizi yanınıza almanızı öneririm...
şimdiden iyi tatiller...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!