Küçük Başkandan önemli projeler

Güncelleme Tarihi:

Küçük Başkandan önemli projeler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 15:44

Küçük Başkandan önemli projeler

Haberin Devamı

ERZURUM (DHA)-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkanlık makamını Azranur Laloğlu'na devretti. Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu 4'üncü sınıf öğrencisi Laloğlu, temsili devir teslim töreninde Başkan Vekili Tavlaşoğlu'ndan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Azranur Laloğlu, şehre yaptığı hizmetlerden ötürü Başkan Mehmet Sekmen'e teşekkür ederek, “Erzurum için yaptığı çalışmalardan ötürü Başkanımız Mehmet Sekmen'e ve Büyükşehir Belediyesi'nin tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" diyerek şöyle konuştu:
    “Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği bugünde tüm Dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Palandöken Kayak Merkezi'ne yapılan önemli yatırımlar, Erzurum'un tarihi ve kültürel görünümünü ortaya çıkaran kentsel dönüşüm projeleri ve Erzurumlu çocukların kayakla tanıştırılmasından ötürü Başkanımız Mehmet Sekmen'e kentteki tüm çocuklar adına da teşekkür ediyorum. Kış mevsiminde esnaf için kapalı pazar alanlarının oluşturulması, oyun alanlarının kurulması, çöp kutularının yanına geri dönüşüm kutularının yapılması, hatıra ormanlarının artırılması gibi önemli projelerin kısa sürede hayata geçirlemeli."
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen temsili devir teslim töreni, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!