'Küçük Ağa Sihirli Ormanda' Expo 2016'da

Güncelleme Tarihi:

Küçük Ağa Sihirli Ormanda Expo 2016da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2016 13:08

'Küçük Ağa Sihirli Ormanda' Expo 2016'da

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - EXPO 2016 Antalya'da sahnelenen 'Küçük Ağa Sihirli Ormanda' adlı müzikal oyun, çocukların olduğu kadar büyüklerin de beğenisini kazandı. 'Küçük Ağa' adlı diziyle tanınan Emir Berke Zincidi ve Survivor yarışmacısı Efecan Dianzenza'nın rol aldığı oyunda izleyenlere doğa sevgisi ve doğanın nasıl korunacağı anlatılıyor.

'Çiçek ve Çocuk' temalı Expo 2016 Antalya, çocuklara doğa sevgisini aşılamak için birçok etkinlik ve aktivite düzenliyor. Torku Çocuk Adası'nda sahnelenen 'Küçük Ağa Sihirli Ormanda' isimli müzikal oyun da izleyenlere 'doğayı koruyalım' mesajı veriyor. Survivor yarışmacılarından Efecan Dianzenza, Küçük Ağa dizisiyle tanınan Emir Berke Zincidi, Burak Temiz, Arda Şahin, Ilgım Kablan, Selim Sunbay ve Efe Köse'nin rol aldığı oyun, çocuklar kadar büyükler tarafından da ilgiyle izlendi.

'DOĞAYI KORUYALIM' MESAJI

Ormanda yaşanan ve doğayı korumaya çalışan canlılar ile doğayı kirletip ona zarar verdiklerini düşündükleri insanlar arasındaki mücadelenin anlatıldığı oyunda, cam kırıklarının yangına neden olduğu, plastik başta olmak üzere, atık piller ve teneke kutuların çevreye verdiği zararlara dikkat çekildi.

Efecan'ın şarkılarıyla renklenen oyunda, izleyicilere de çeşitli sorular sorularak, oyunda verilen mesajları pekiştirmeleri sağlanıyor. Emir Berke Zincidi, oyunun sonunda "Böyle giderse orman bize küser. Ormanlara iyi bakmalıyız. Rahmetli dedem Zeki Alasya da öyle derdi. 'Ormanı koruyalım' derdi. Onu rahmetle anıyoruz" sözleriyle Küçük Ağa dizisinde birlikte rol aldığı merhum Zeki Alasya'yı anıyor. İlgiyle izlenen oyunun sonunda oyuncular hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

'Küçük Ağa Sihirli Ormanda' 31 Temmuz'a kadar 18.00 ve 20.00 saatlerinde Torku Çocuk Adası'nda sahnelenmeye devam edecek.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!